Draadpanelen

enkelstaaf 1a

Draadpanelen

De draadpanelen is een ideale oplossing voor afrastering als tuinhek of omheining voor uw tuin.

 

Tuinpoort1

Tuinpoorten 

De tuinpoorten zijn in hetzelfde model als draadpanelen beschikbaar en zijn geschikt voor als tuinhek.

Systeem

Onderdelen

Rechte klem
Hoek klem
Eind/begin klem
Beves-tiging
Paal 40x60

Onze service

Offerte in 30 min
Lage bezorg kosten
Tijdens de levering
Laagste prijs garantie

Contact

U kunt ons bellen
U kunt ons appen
U kunt ons mailen
Vakkun-dige advies
U kunt online chatten

Draadpanelen

Als leverancier van draadpanelen, bieden wij hekwerken gemaakt van hoogwaardig staal, bekleed met een uitstekende high-tech anti-corrosie coating. De draadpanelen zijn gegalvaniseerd en hebben een zink coating 100–120 um, vervolgens wordt er een pvc coating van 80 um aangebracht.

De draadpanelen zijn gemaakt van stalen elementen, die vervolgens aan elkaar worden gelast. Het materiaal van hekken zijn gegalvaniseerd staal en garandeert de duurzaamheid en weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Het systeem van draadpanelen is zodanig gemaakt dat de verschillende onderdelen ervan opnieuw gemonteerd kunnen worden. De montage van het hekwerk is eenvoudigen kan ik korte tijd plaatsvinden.

Het hekwerk panelen zijn verkrijgbaar in zwart of groen. Op deze manier kunt u een unieke ruimte, waarmee het uiterlijk van uw huis of woning laten passen. Veelzijdigheid en het gemak van installatie maakt het gebruik van panelen bijna overal geschikt bijvoorbeeld op projecten hekken van huizen, huisvesting, speeltuinen en het gebied bedrijven en ondernemingen.

De draadpanelen hebben accessoires om ze te bevestigen. Er bestaan drie soorten klemmen die u nodig heeft bij het plaatsen van de hekken: Een rechte klem is bedoeld om twee draadpanelen aan elkaar te verbinden in een rechte lijn. Een hoek klem is om een hoek neer te zetten van een draadpaneel. Uiteindelijk begint u of eindig u met een begin/eind klem.